Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Συμβάσεις εποχιακών εργαζομένων στην καθαριότητα

Οι συμβάσεις των εποχιακών εργαζομένων στην καθαριότητα στου Δήμου Αμυνταίου λήγουν στις 31-8-2014, καθώς και η νέα διοίκηση ζήτησε να μην υπάρχουν δεσμεύσεις για τη νέα Δημοτική Αρχή.

 Παρ’ όλα αυτά γνωρίζοντας τις δυσλειτουργίες που θα δημιουργηθούν με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, η απερχόμενη διοίκηση πρότεινε να γίνουν προσλήψεις εργαζομένων με δίμηνες συμβάσεις και για το λόγο αυτό συγκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Η σημερινή μειοψηφία σκοπίμως δεν προσήλθε στη συνεδρίαση με αποτέλεσμα τη μη ύπαρξη απαρτίας και την αδυναμία λήψης απόφασης για την πρόσληψη εργαζομένων με δίμηνη απασχόληση στην καθαριότητα.


Μετά από την εξέλιξη αυτή οφείλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι, ενώ υπήρξε πρόβλεψη για να μην συναντήσει προβλήματα η νέα διοίκηση, δεν στάθηκε δυνατό να προχωρήσει η διαδικασία με αποκλειστική ευθύνη της σημερινής μειοψηφίας και αυριανής Δημοτικής Αρχής. Ως εκ τούτου η νέα Δημοτική Αρχή φέρει ακέραια την ευθύνη για οποιαδήποτε δυσλειτουργία στην αρχή της νέας δημοτικής περιόδου.- 
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.