Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Τελετή απονομής πτυχίων στις νέες εθελόντριες από τον Ερυθρό Σταυρό Φλώρινας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Οκτωβρίου από το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Φλωρίνης, η τελετή απονομής των πτυχίων στις νέες εθελόντριες, στην αίθουσα θεάτρου του Φ.Σ.Φ. «Αριστοτέλης».

Τον Σεβασμιώτατο εκπροσώπησε ο γενικός αρχιερατικός επίτροπος πρωτοπρεσβύτερος π. Δημοσθένης.
Τίμησαν με την παρουσία τους τις νέες Εθελόντριες: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φλωρίνης κ. Αθανάσιος Γερμανίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλωρίνης κ. Στέφανος Μπίρος, ο δήμαρχος κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Αριστείδου Αριστείδης, ο λοχαγός κ. Λάζαρος Στάϊος ως εκπρόσωπος του διοικητού 1ου Σ.Π., ο επιπυραγός κ. Ιωάννης Μιαούλης, ο πρόεδρος του συλλόγου Μοναστηριωτών κ. Θεόδωρος Βόσδου, ο πρόεδρος του Φ.Σ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνος Ραπτόπουλος, εκ μέρους του Λυκείου Ελληνίδων η κ. Πούλκου Φανή, και του οδηγισμού η κ. Ελευθερία Καϊμάρα. Παρούσες ήταν πολλές ένστολες Εθελόντριες παρελθόντων τάξεων, και συγγενείς των Νέων Εθελοντών.


Στον χαιρετισμό του, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στέφανος Μπίρος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του προέδρου του περιφερειακού παραρτήματος κ. Δημήτρη Ρίζου για εύρεση χώρου που θα στεγάσει τα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού και τον κάλεσε να τον επισκεφτεί για να βρουν από κοινού την καταλληλότερη λύση.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.