Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση του δημάρχου Αμυνταίου με την αθλητική αποστολή της H.C.Holon του Ισραήλ

Συνάντηση με τον δήμαρχο Αμυνταίου Κώστα Θεοδωρίδη,   είχαν σήμερα το μεσημέρι τα μέλη της αθλητικής αποστολής της ομάδας χάντμπολ Γυναικών της H.C. Holon Ισραήλ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου .
Στη συνάντηση, στην οποία τα μέτρα ασφαλείας από την πλευρά της  ΕΛ.ΑΣ.  ήταν πολύ έντονα, ο δήμαρχος καλωσόρισε την ισραηλινή αθλητική αποστολή, τους ευχήθηκε "καλό αγώνα" και πρόσφερε δώρα. Στη συνέχεια η αποστολή περιηγήθηκε στην πόλη του Αμυνταίου.
Αύριο  Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιείται ο επαναληπτικός αγώνας, μεταξύ των δύο ομάδων  στο ίδιο γήπεδο, με ώρα έναρξης 19:00, από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί  ο νικητής.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η ως άνω ομάδα χάντμπολ γυναικών του Ισραήλ βρίσκεται στο Αμύνταιο για να δώσει δύο αγώνες  με την ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου, για το  ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.-

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη συνάντηση.-    
   







    

2 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά,τι δουλειά έχει ο Τσιρώνης;Είναι του διοικητικού συμβουλίου;Απ' ότι γνωρίζουμε,όχι!Δεν καταλαβαίνεται ότι σαν κάνει κακό;Συνεχίστε έτσι και θα μείνεται μόνοι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν πας καλα βρε ανιδεε...στην επιτροπη του χαντ-μπωλ ειναι ο Τσιρωνης.Αλλα εισαι τοσο μικροπρεπης και ανεγκεφαλος που παντου βλεπεις εχθρους και τερατα.Τωρα ποιος εχει το κομπλεξ ας το κρινει ο κοσμος.....Δυστυχως γι αυτο δεν θα παμε ποτε μπροστα εδω στο Αμυνταιο αφου προσπαθουμε να βγαλουμε ο ενας το ματι του αλλου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.