Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Σημαντικές ανακοινώσεις στο Συμπόσιο Επιχειρηματικότητας στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, με αντικείμενο τα τοπικά τρόφιμα - ποτά

Βίντεο &
Φωτογραφιες
Ένα εξαιρετικό συμπόσιο επιχειρηματικότητας με αντικείμενο τα τοπικά τρόφιμα - ποτά, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 13 Δεκεμβρίου 2014, στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, με πρωτοβουλία του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας.

Στο συμπόσιο, το οποίο έλαβε χώρα στο τουριστικό περίπτερο των αδελφών Ναουμίδη, μίλησαν ειδικοί από τα ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι αναφέρθηκαν στους τρόπους που μπορεί να στηθεί μία επιχείρηση για την παραγωγή τοπικών προϊόντων καθώς και στα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο της ποιότητα των προϊόντων αυτών (π.χ. Εργαστήριο αντοχής μετάλλων, εργαστήριο ανάλυσης τροφίμων κλπ.).
 Επίσης νέοι  επιτυχημένοι επιχειρηματίες από τη Δυτική Μακεδονία ασχολούμενοι με την παραγωγή τοπικών τροφίμων και ποτών, μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα, τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες και την αποφασιστικότητα τους να πετύχουν.
Εν κατακλείδι το σημερινό συμπόσιο κατέδειξε μεταξύ των άλλων, ότι και σε περιόδους οικονομικής κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε εδώ και μια πενταετία, μπορούν να δημιουργηθούν νέες επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας την τοπική παραγωγή.

Για καλύτερη  ενημέρωσή σας δείτε το σχετικό βίντεο.-




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.