Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ο Διοικητής Τροχαίας πράττει τα νόμιμα!

Σαφές μήνυμα προς τους οδηγούς αυτοκινήτων αλλά και μοτοσικλετών που σταθμεύουν παράνομα δίνει ο διοικητής τροχαίας  Φλώρινας.

Μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, ο έλεγχος του  κυκλοφοριακού  έπεσε ολοκληρωτικά στις πλάτες της Τροχαίας, ο κ. Γκίνης  δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον έλεγχο των παράνομων σταθμεύσεων και την βεβαίωση παραβάσεων σε όσους παρανομούν… χωρίς εξαιρέσεις!
Με τον τρόπο του έχει καταστήσει σαφές προς τους οδηγούς ότι οι τροχονόμοι βεβαιώνουν με αυστηρότητα παραβάσεις και  αφαιρούν πινακίδες  οχημάτων.
Το τελευταίο καιρό από την Τροχαία Φλώρινας  έχουν βεβαιωθεί δεκάδες εκατοντάδες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. πολλές από αυτές  αφορούν την παράνομη στάθμευση.
Η τροχαία  συνεχίζει τους ελέγχους με αμείωτο ρυθμό προκειμένου να αποσυμφορήσει την κυκλοφοριακή ασφυξία που δημιουργήσουν οι παράνομα σταθμεύοντες οδηγοί ι.χ και δικυκλιστές, με αποτέλεσμα να παρακωλύουν την διέλευση των νομίμων κινούμενων οχημάτων και πεζών.
Η ουσία όμως είναι ότι τα αστυνομικά μέτρα από μόνα τους ίσως δεν αρκούν, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει όλοι εμείς οι οδηγοί να συνεισφέρομαι πειθαρχώντας προκειμένου να διευκολύνουμε την ζωή μας, πρέπει να σεβόμαστε τους πεζούς και κυρίως τους ποδηλάτες και τα άτομα με αναπηρία.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1 σχόλιο:

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.