Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

10η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου

   Σε τακτική συνεδρίαση  συνέρχεται το  Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου  την 19 Μαΐου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα  19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:   
1.    Συζήτηση και λήψη απόφασης αναφορικά  με την εκτέλεση της 29/2015 διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Φλώρινας σχετικά με την πληρωμή μελέτης της ΑΝ.ΦΛΩ. ύστερα από εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής.
2.    Συζήτηση και λήψη απόφασης αναφορικά  με την εκτέλεση της 40/2015 διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Φλώρινας σχετικά με την πληρωμή μελέτης της ΑΝ.ΦΛΩ.ύστερα από εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής.
3.    Συζήτηση και λήψη απόφασης αναφορικά  με την εκτέλεση της 41/2015 διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Φλώρινας σχετικά με την πληρωμή μελέτης της ΑΝ.ΦΛΩ.ύστερα από εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής.
4.    Παραχώρηση χρήσης αιγιάλου, παραλίας για την εκτέλεση του έργου ‘’Νέο αντλιοστάσιο λυμάτων και αγωγοί σύνδεσης στην Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα.
5.    Συμμετοχή του Δήμου Αμυνταίου σε Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στους Νέους Επιβάτες, Δήμου Θερμαϊκού, Ν.Θεσσαλονίκης.
6.    Εξέταση της υπ' αριθμ. 6200/02-04-2015 ένσταση της εταιρείας ΄΄Κ/Ξ ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ ΑΤΕΕ - ΤΙΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ΄΄ κατά του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου ΄΄Δεξαμενή Ύδρευσης ΤΚ Αετού΄΄.
7.    Διάθεση και ψήφιση πιστώσεων.
8.    Έγκριση μελέτης έργου με τίτλο «Κατασκευή οδοποιίας Τ.Κ. Νυμφαίου» προϋπολογισμού 88.766,00€ και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος 2015.
9.    Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ» για το 1ο πακέτο εξοπλισμού «Υπολογιστές – Μηχανές γραφείου / Συσκευές ήχου και εικόνας»
10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.