Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ερώτηση δημοτικού συμβούλου για θέματα τουρισμού στο δήμο Αμυνταίου, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Αμυνταίου της 02.06.2015 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ερώτηση προς τον δήμαρχο Αμυνταίου απηύθυνε ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας λεχοβίτης Π. Κόλκας σχετικά με τη μη συμμετοχή του ως εκπρόσωπου του Λεχόβου,  σε ομάδα εργασίας για θέματα τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε με την αντιπροσωπεία του δήμου STEINACH Γερμανίας
Ο ως άνω δημοτικός σύμβουλος  αναρωτήθηκε αν θα πρέπει το Λέχοβο να παραμείνει στον Καλλικρατικό δήμο Αμυνταίου ή αν θα πρέπει να  αποχωρήσει, διότι όπως ανέφερε, δεν εκπροσωπήθηκε το Λέχοβο, υπονοώντας προφανώς ότι η δημοτική αρχή έχει στο στόχαστρο την τοπική κοινότητα.
Αντίθετη άποψη είχε  ο  δήμαρχος Αμυνταίου ο οποίος ανέφερε ότι, η εκπροσώπηση του Λεχόβου έγινε από την δημοτική σύμβουλο της πλειοψηφίας Ειρήνη Γοράντη καθώς και από την πρώην δημοτική σύμβουλο στο δήμο Αμυνταίου, συμβολαιογράφο Πτολεμαΐδας Πηνελόπη Τσάμου, ως εκπροσώπου του δήμου, ενώ έγινε λεπτομερής παρουσίαση των πλεονεκτημάτων του Λεχόβου ως τουριστικού προορισμού, στην ομάδα εργασίας.
Από τα λεγόμενα του δημοτικού συμβούλου πάντως, δημιουργείται η εντύπωση  ότι κάποιοι λεχοβίτες δεν είδαν με καλό μάτι την ενσωμάτωση του Λεχόβου  στο δήμο Αμυνταίου και ίσως καλλιεργούν την ιδέα αποχώρησης, πράγμα επιζήμιο για το χωριό.
Δείτε το σχετικό βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.-


1 σχόλιο:

  1. "δεν είδαν με καλό μάτι την ενσωμάτωση του Λεχόβου στο δήμο Αμυνταίου"
    Και καλα κανανε, σιγα σιγα να την κάνει και ο Αγιος Παντελεημων, γιατι την συνεχεια την ξερουμε ολοι μας.
    Eκτος και αν θελετε; η Βεγορα να αποφασιζει για τα δρωμενα του Nυμφαιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.