Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Μια ακόμη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου για την αγωγή της κοινοπραξίας Οκλαλιώτη εναντίον της ΔΕΤΕΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

 Με αφορμή την αίτηση δικηγόρου της κοινοπραξίας Οκλαλιώτη,  ο οποίος ζήτησε τον φάκελο  που περιέχει τα στοιχεία της άτυπης
εξέτασης ανωμοτί, που πραγματοποίησε προς της τέλος της θητείας του,  το έτος 2014, ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ Νίκος Παπαχρήστου, σε υπαλλήλους της επιχείρησης, για να διαπιστώσει αν η απαίτηση του εκπροσώπου της κοινοπραξίας έχει βάση, ξεκίνησε ένας νέος κύκλος αντιπαράθεσης μεταξύ της δημοτικής αρχής και της μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.-


9 σχόλια:

  1. τι άλλο θα ακούσουμε; αυτός που κινείται κατά της ΔΕΤΕΠΑ (δηθεν ζημιωμενος εργολαβος) ερχεται και ζητάει με γραπτή αίτηση(!!), τον φάκελο που υποτίθεται εφτιαξε ο πρωην προεδρος της επιχειρησης για να εξετάσει το θέμα (λες και δεν ήξερε...), με σκοπό να το χρησιμοποιήσει ως στοιχείο για να αποδείξει ότι η ΔΕΤΕΠΑ τον ζημίωσε! Θεωρεί δηλαδή ότι αν το λάβει επίσημα, είναι σύγουρος ότι αυτά που περιέχει είναι υπερ του, και οτι θα ενισχύσουν το αίτημά του οτι δεν πληρώθηκε; Ρε παιδια κρατηστε λιγο τα προσχηματα τουλάχιστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατάλαβες τώρα γιατί φαγώθηκε 1 χρόνο να φτιάχνει φακέλους και να μαζεύει χαρτιά ο κος παπ; για να δώσουν έτοιμη τροφή στον αντίδικο, μην τυχών και κάνει πίσω λόγο αδυναμίας... τέτοια μεθόδευση!

      Διαγραφή
  2. Όπως φαίνεται,η μόνη ενασχόληση του κ.Παπαχρήστου ήταν να ψάχνει διάφορες ατασθαλίες,αλλά φαίνεται με όσα αποδεικνύονται δεν υπήρχε κάτι που να υπάρχει κατηγορία!Τόση δουλειά για ένα μισθό των 1800,00 ευρώ τον μήνα!Από ότι δείχνουν τα δεδομένα στην δίκη για την υπόθεση,υπάρχει αθωότητα του Θεοδωρίδη και των άλλων!Φαίνεται ότι έχει πολύ δρόμο αυτή η υπόθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενοχληθήκατε που έφερε το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο κα Μέλη, Μάκη και Παπ; Πέρσι που το φέρνατε κάθε βδομάδα πριν τη δικάσιμο του Φεβρουαρίου δεν σας ενοχλούσε; Τότε Μέλη δεν δημιουργούσατε εντυπώσεις; τώρα που αρχισε να ξεδιπλώνεται η πλεκτάνη σας ενοχλεί; Σας δεν ντρέπεστε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι δυνατόν; ο πρώην δήμαρχος και ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ να καταγγέλλουν (αφού χάσανε τις εκλογές) την επιχείρηση στο ΣΔΟΕ και σε ελεγκτές; είναι τόσο αναίσθητοι και μανιακοί που νομίζουν ότι έτσι θα πλήξουν τον νυν δήμαρχο; δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτές τους τις μεθοδεύσεις μόνον στην επιχείρηση και στον τόπο κάνουν κακό; είναι δυνατόν αυτός που μέχρι χτες που υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε και υπερασπιζόταν τα συμφέροντα της επιχείρησης, την επόμενη μέρα που έχασε τις εκλογές να την καταγγέλλει παντού; Τι άλλο θα ακούσουμε ρε γμτ.. κρίμα και ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουνε ταυτίσει τη ΔΕΤΕΠΑ με το πρόσωπο του Θεοδωρίδη, δεν κατάλαβαν μάλλον 3,5 χρόνια ότι είναι νομικό πρόσωπο (επιχείρηση), και έχει συσταθεί για συγκεκριμένο σκοπό (για να ασκήσει συγκεκριμένη δραστηριότητα) και όχι να επιτελέσει δημόσιο σκοπό (όπως ο Δήμος). Με τέτοιους τενεκέδες έμπλεξε η επιχείρηση 3,5 χρόνια και βαλτώθηκε. Από την άλλη βέβαια η ανόητη ταύτιση που έχουν κάνει αποδεικνύει ότι υποσυνείδητα αποδέχονται ότι η Τηλεθέρμανση είναι δημιούργημα του και αυτοί περαστικοί πελάτες ήταν, που τους δόθηκε η ευκαιρία να διοικήσουν (τρόπος του λέγειν) κάτι το οποίο δεν θα μπορούσαν ποτέ να δημιουργήσουν!

      Διαγραφή
  5. Ο πρώην δήμαρχος μάλλον αφελής θεωρεί τους δημότες δυστυχώς. Έκανε λέει κρυφά τις καταγγελίες του για να προστατέψει τον Θεοδωρίδη. Θα μας τρελάνεις ρε; Τον έχεις κάνει 22 μηνύσεις και ξαφνικά ήθελες να τον προστατέψεις; Το έκανες κρυφά γιατί νόμιζες πως θα παραμείνεις στην ανωνυμία.. γιατί θα σε βόλευε μετά να σκορπίζεις εντυπώσεις ως συνήθως ότι το έκανε ο ένας και ο άλλος. Πάντα όποτε προσπαθείς να δικαιολογήσεις τις χοντράδες καταφεύγεις στις ποιο απίστευτες δικαιολογίες... και για αυτό έχασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Παπαχρήστου από τη στιγμή που αθωώθηκε ο Θεοδωρίδης από την προηγούμενή του καταγγελία έψαχνε μανιωδώς αφορμή να το πάει το θέμα ξανά στην εισαγγελία, για να ξεκινήσει έρευνα, και να διαλαλεί ξανά έξω στον κόσμο ότι ο Θεοδωρίδης βρίσκεται στα πλαίσια εισαγγελικής έρευνας. Η τακτική του σε κάθε εκλογές... και λέει ότι του είπε νομικός ότι πρέπει να το στείλει στις αρχές.. ποιόν κοροϊδεύετέ ρε; ο φίλος μου ο δικηγόρος με συμβούλεψε αυτό που με συμφέρει, και εγώ το παρουσιάζω σαν υποχρέωση μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθετε με ωραία μου πουλακια μαθετε με... ουδεν κρυπτον υπο το φως του ηλιου..

      Διαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.