Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Οι αγρότες του μπλόκου του κόμβου Αντιγόνου Φλώρινας ματαίωσαν προγραμματισμένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τους αγρότες, στο Αμύνταιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη ένταση και προπηλακισμοί επικράτησαν σήμερα το βράδυ έξω από το Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, όταν αγρότες από το μπλόκο του κόμβου του Αντιγόνου κατέφθασαν με σκοπό την 

ματαίωση προγραμματισμένης ανοιχτής εκδήλωσης  της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ  και της  Οργάνωσης  Μελών ΣΥΡΙΖΑ  Αμυνταίου με θέμα την αγροτική πολιτική.
Οι αγρότες απαίτησαν και πέτυχαν την ματαίωση της εκδήλωσης και αναχώρησαν συντεταγμένα.
Πάντως δημιουργεί, αν μη τι άλλο, προβληματισμό το γεγονός της ημερομηνίας  προγραμματισμού της εκδήλωσης από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που εδώ και δυο εβδομάδες οι αγρότες  βρίσκονται στα μπλόκα, με ότι συνεπάγεται αυτό.-


4 σχόλια:

  1. ..Παντως..ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα..Τι λετε εσεις γι αυτο???Οπως ακριβως ταιριαζει..στη χωρα που γεννησε τη Δημοκρατια..Ο Σοιμπλε αν τα βλεπει αυτα σιγουρα γελαει με την δικαιωση του για GREXIT..Μαλλον προς Ανατολια μοιαζουμε παρα προς Ευρωπη..Οι εικονες αυτες και καποιες προσφατες μεσα στο Δημο ειναι αδιαψευστοι μαρτυρες της καταντιας μας σαν δηθεν Ελληνικος Λαος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ΟΥΓΚΑ-ΟΥΓΚΑ-ΜΠΟΥΓΚΑ..Διαλογος στην Ελλαδα..του 2016..GAMOTO..

      Διαγραφή
    2. Τελικα εκεινος που θα δικαιωθει πανηγυρικα για τις θεσεις του για GREXIT..θα ειναι ο Σοιμπλε με τα μυαλα που κουβαλαμε Τα μπλοκα των αγροτων ειναι η σταγονα του ποτηριου..Θα ψαχνουν με το κιαλι την Ευρωπη οι ξεσηκωμενοι κι αδιαλακτοι αγροτες μας Δεν πειραζει ομως..αν το παθημα γινει μαθημα..πραγμα δυσκολο για..στουρναρια-μαθητες..

      Διαγραφή
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ θερίζει ότι έσπειρε. Η ελπίδα πέθανε.
    Ο νοικοκύρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.