Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ ο Δημήτρης Ιωαννίδης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (ΜΕΚ) Παιανίας στις 21, 22 και 23 Οκτωβρίου 2016.
Στο συνέδριο συμμετείχαν 960 νέοι, ηλικίας από 16 έως 32 ετών, οι οποίοι αναδείχθηκαν σύνεδροι μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία, όπου συμμετείχαν 32.063 νέοι και νέες, με το 56% να είναι ηλικίας κάτω από 23 ετών. Υπήρξαν 1.873 υποψήφιοι, ενώ το 1/3 των συμμετεχόντων είναι νέα μέλη, κάνοντας την επανίδρυση, πράξη.
Οι εργασίες του Συνεδρίου Επανίδρυσης ολοκληρώθηκαν με την εκλογή του Προέδρου, της Κεντρικής Επιτροπής που αποτελείται από 100 μέλη και των 15 εκπροσώπων στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.
Έπειτα από αίτημα των 2 υποψηφίων προέδρων, Ανδρέα Καρασαρίνη και Κώστα Δέρβου, που έγινε αποδεκτό από την ΚΕΦΕ, η διαδικασία της καταμέτρησης ήταν ορατή σε Συνέδρους και Παρατηρητές του Συνεδρίου. Είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται ανοικτή καταμέτρηση σε Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. 
Νέος Πρόεδρος της οργάνωσης αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Δέρβος με 678 ψήφους.
Ο Δημήτρης Ιωαννίδης, Γεωπόνος ΑΠΘ – Εδαφολόγος MSc, πρώην Πρόεδρος της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Φλώρινας εκλέχθηκε στη νέα 100μελή Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.