Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Παρουσίαση Αθλητών Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Αμυνταίου Scramble Μ.Ο.Α. ΤΕΑΜ 2017

Αγωνιστική κίνηση ξεκινάει αυτήν την εβδομάδα στην Δυτική Μακεδονία με την έναρξη του Περιφερειακού Πρωταθλήματος
SCRAMBLE Δυτικής Μακεδονίας με τον πρώτο αγώνα που διοργανώνει ο Μοτοσυκλετιστικός όμιλος Καστοριάς στην Καστοριά αύριο Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:30πμ στην περιοχή ΓΕΟΚ πλησίον του Δ.Δ Φωτεινής Καστοριάς. Ανάμεσα στους 8 συλλόγους που θα συμμετέχουν θα είναι και ο Μοτοσυκλετιστικός όμιλος Αμυνταίου με την ομάδα του η οποία αποτελείτε από δύο αθλητές.
Ο Μοτοσυκλετιστικός όμιλος Αμυνταίου με μεγάλη  περηφάνια παρουσιάζει τους δύο  αθλητές αναβάτες  που θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογό μας στο Πρωτάθλημα Scramble Δυτικής Μακεδονίας 2017.

Νίκου Κωνσταντίνος από τον Άγιο Παντελεήμονα νέος αθλητής του συλλόγου αγωνίζεται στην κατηγορία S1 (αγώνας αντοχής, με μοτοσυκλέτα αγωνιστικού τύπου 125cc-250cc) με μοτοσυκλέτα τύπου KTM EXC-F 250cc  με το νούμερο 609.
 Χατζής Δημήτριος από το Ξινό Νερό αθλητής του συλλόγου αγωνίζεται στην κατηγορία S1 (αγώνας αντοχής, με μοτοσυκλέτα αγωνιστικού τύπου 125cc-250cc) με μοτοσυκλέτα τύπου HONDA CRE 250cc με νούμερο 606.

Οι δύο ταλαντούχοι και φιλόδοξοι αναβάτες γνωστά ¨Πριόνια¨ στην τοπική κοινωνία και στις ομάδες Enduro  διακρίνονται από ταλέντο,  εκρηκτικότητα και έντονο ανταγωνιστικό πνεύμα. Έχουν να αντιμετωπίσουν έμπειρους αθλητές από όλη την Δυτική Μακεδονία. Στόχος τους είναι ο τερματισμός και η συλλογή πολύτιμων εμπειριών
Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Αμυνταίου  νιώθοντας περηφάνια για τους αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στο φετινό Πρωτάθλημα Scramble Δυτικής Μακεδονίας 2017
 θέλει να  τους  ευχηθεί καλή επιτυχία , καλή δύναμη, με υγεία

 και καλά γκάζια στα χέρια τους.-



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.